اقامت اروپا

 اقامت اروپا

2015-05-04-1430768628-9206011-Parisshutterstock_193441724

در خصوص درخواست اقامت اروپا از هر نوع مختلف (تحصیلی , تجاری ,توریستی) ارائه مستندات و دلایل کافی به سفارت خانه یا ارگانهای دولتی مربوطه الزامی است و هر نوع ویزا شرایط و مدارک مربوط به خود را نیاز دارد.لازم به ذکر است که صدور ویزا و اقامت به هیچ وجه توسط وکلا یا نمایندگان صادر نخواهد شد و فقط توسط سفارتخانه ها یا ادارات مربوطه در کشور مد نظر با توجه به ارائه مدارک لازم صادر خواهد شد.
جهت اخذ اقامت اروپا نیاز به هیچ گونه مدرک تحصیلی یا زبان انگلیسی نیست و هر شخصی که توانایی پرداخت هزینه ها را داشته باشد واجد شرایط خواهد بود.
متقاضیان اخذ اقامت تجاری اروپا می توانند با ثبت شرکت از نوع F و راه اندازی یک بیزینس، میتوانند جهت درخواست ویزای اروپا اقدام کنند .
اخذ اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت یکی از سریعترین روش های ممکن جهت ورود به اروپا و بازار جهانی می باشد .
فرد متقاضی پس از دریافت اقامت اروپا می تواند جهت اخذ ویزای همراه برای فرزندان زیر 17 سال خود اقدام نمایند.
در کشورهای اروپایی عضو شینگن که شامل 27 کشور می باشد اگر فرد متقاضی ، اقامت هر کدام از کشورهای عضو شینگن  را دریافت کند می تواند بدون محدودیت در تمامی کشورهای اروپای عضو شینگن  تردد کند.
جهت اطلاعات تکمیلی اخذ اقامت اروپا با مشاورین شرکت EUCS تماس حاصل نمایید.